WE ARE HAGERO 

Your partner in hardware innovation

OP DIT MOMENT WORDT ER AAN ONZE WEBSITE GEWERKT.

HOU DE WEBSITE IN DE GATEN OF STUUR ONS EEN MAILTJE.

Van 2D-migratie tot het opleveren van een compleet productiepakket in verschillende software-pakketten.

01

FOOD

Van 2D-migratie tot het opleveren van een compleet productiepakket in verschillende software-pakketten.

02

HEAVY INDUSTRY

De maak-industrie is altijd op zoek naar een zo snel en goed mogelijke manier van produceren. productie-automatiseringsmachines van Hagero helpen hierbij.

03

AUTOMATISERING

Grijpen, positioneren, stapelen, produceren en assembleren. Onze robotoplossingen en lichtgewicht EOAT helpen uw bedrijf automatiseren.

04

AUTOMOTIVE

Naast automatisering en robotica houden de engineers van Hagero zich bezig met ontwerp en productie van uw productielijn. Van machineframe tot handling-applicatie.

WAT WIJ DOEN

01

MACHINE

BOUW

Hagero Techniek bestaat uit een enthousiast team van engineers uit verschillende bedrijfstakken. Vanwege de diversiteit van dit team kan uit diverse markten kennis worden toegepast en inspiratie worden opgedaan voor het ontwerpen van uw machine. ​ De totstandkoming van het ontwerp van een machine doen we doormiddel van een vaste methodiek met een aantal fases bestaande uit een; oriëntatiefase, ontwerpfase, detailleringsfase en tot slot de realisatiefase. Communicatie met onze klant tijdens dit proces is de sleutel tot succes.

02

PRODUCT-OPTIMALISATIE

Hagero Techniek analyseert bestaande producten en/of systemen op diverse vlakken waardoor een optimalisatieslag bewerkstelligd kan worden. Dit kan bijvoorbeeld zijn op het gebied van life-cycle, kosten/baten en milieu. Ook kunnen wij u helpen met het zoeken naar alternatieve leveranciers of het leveren van bestaande onderdelen of assemblages. Het succes van een goed product valt of staat bij het begrijpen en doortasten van het vraagstuk van onze klant. Hagero Techniek onderscheidt zich in zijn methodiek om de kritieke punten van een opdracht bloot te leggen.

03

AUTOMATISERING

Machines die het werk mensen uit handen nemen is een onvermijdelijke stap die veel bedrijven maken om hun productieproces zo efficiënt en optimaal mogelijk in te richten. Echter komen hierbij een heel scala aan nieuwe uitdagingen bij kijken. Zoals; slimme software, machineveiligheid en procesbeheersing. Met de brede kennis binnen het team van Hagero Techniek kunnen wij onze klanten een passende oplossing bieden voor elk automatiseringsvraagstuk.​

04

AUTOMOTIVE

Zelfs de kleinste aanpassingen binnen een voertuigmodel hebben vrijwel altijd verregaande gevolgen op het productieproces. Van productdrager tot controlemal moeten aangepast worden in een razendsnel tempo om de productie aantallen te behalen. ​ Met onze flexibele organisatie kunnen wij snel inspelen op de voortdurend veranderende assemblage-processen binnen de automobielindustrie.

IN HET KORT